ΠΑΟΚ - PRIME INSURANCE

ΠΑΟΚ - PRIME INSURANCE

16/4/2015 - Νέα - Δελτία Τύπου

Μία βολή... 1.200€ από την Prime Insurance !!

Στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (6/4) ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Θανάσης Γκόγκας και το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, παρέλαβε την επιταγή των 1.200€ που κέρδισε στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Prime Insurance, μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη παρεβρέθηκαν τα στελέχη της Prime Insurance κ.κ. Α.Αγγέλου, Α.Αναγνωστόπουλος, Α.Μπόζας, Σ.Ξαντάς καθώς και ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Π.Χορόζογλου. Ο μεγάλος τυχερός Θανάσης Γκόγκας, γεμάτος χαρά, παρέλαβε την επιταγή του και δήλωσε,μεταξύ άλλων,χαριτολογώντας: «Περιμένω μία κλήση από τον πρόεδρο, τον Μπάνε Πρέλεβιτς για να υπογράψω το συμβόλαιό μου, γιατί μπορεί να χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα».

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Prime Insurance ξεκίνησε στις 6 Νοεμβρίου 2013, με το πρώτο σουτ από το κέντρο του γηπέδου, στον αγώνα ΠΑΟΚ – Khimik Yuzhne για το Eurocup και συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς μετά από κάθε άστοχη προσπάθεια, με την διαδικασία του ΤΖΑΚ ΠΟΤ, έμπαιναν 100€ στον επόμενο διαγωνισμό. Συνολικά 11 ήταν οι αποτυχημένες προσπάθειες από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, με τον κ. Γκόγκα να είναι ο μεγάλος τυχερός που ευστόχησε από το κέντρο του PAOK Sports Arena και κέρδισε τα 1.200€, το μεγάλο δώρο της Prime Insurance, μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.